Privatumo politika

Šią Privatumo ir slapukų politiką (toliau – Politika) taikome tais atvejais, kai lankotės „zemtiekimas.lt“ interneto svetainėje. Mūsų interneto svetainės lankytojų duomenis renkame laikydamiesi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, Europos Sąjungos asmens duomenų apsaugos įstatymų, kitų susijusių teisės aktų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų.

Renkami duomenys
Naudodami slapukus renkame duomenis apie lankytojų veiksmus naršant mūsų svetainėje. Slapukų tipai ir jų paskirtis yra pateikti lentelėje toliau.
Surinktus duomenis apie „zemtiekimas.lt" svetainės lankytojus atsakingai saugome nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimo. „UAB Biržų žemtiekimas“ darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie bendrovės klientus, įskaitant ir „zemtiekimas.lt“ svetainės lankytojus.

Slapukų naudojimas
Jums lankantis „zemtiekimas.lt“ interneto svetainėje, siekiame, kad pateikiama informacija ir svetainės funkcijos būtų pritaikytos tik Jums. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį „zemtiekimas.lt“ interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainės veikimą, leidžia stebėti lankymosi „zemtiekimas.lt’’ interneto svetainėje trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainės lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime svetainę tobulinti, padaryti ją patogesnę Jums. Apsilankę „zemtiekimas.lt“ interneto svetainėje, Jūs galite nurodyti, ar sutinkate, kad būtų naudojami slapukai. Jei nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, bet kada galite atšaukti sutikimą juos naudoti, pakeitę parinktis ir ištrynę įrašytus slapukus.

Duomenys apie naudojamus slapukus

Pavadinimas Aprašymas Sukūrimo momentas / Galiojimo laikas
CMSSESSIDX Standartinis slapukas, naudojamas vartotojo sesijai palaikyti Įėjimo į puslapį metu / 
Iki interneto svetainės lango uždarymo
__cfduid Slapukas atskirti skirtingus vartotojus, naudojančius tą patį ip Galioja 10 mėnesių
cookiesAgree Slapukas, skirtas atpažinti, ar sutikote, kad būtų naudojami slapukai mūsų svetainėje Pateikus sutikimą / Iki ištrynimo
cookiesLevelX Slapukas, atskiriantis, kokius slapukus leidžiate naudoti mūsų svetainėje Pateikus sutikimą / Iki ištrynimo
_ga Šį slapuką naudoja įrankis „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams, kad šie galėtų pagerinti kliento patirtį lankantis svetainėje Pateikus sutikimą / 
2 metai
_gat Šis slapukas naudojamas „Google Analytics“ statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti Pirmą kartą apsilankius puslapyje / 
Iki sesijos pabaigos
_gid Šis slapukas naudojamas „Google Analytics“, siekiant atpažinti asmenį Pirmo įėjimo į puslapį metu / 
2 dienos

Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti adresu http://www.allaboutcookies.org 
Norėdami sužinoti, kaip sustabdyti interneto puslapių stebėjimą „Google Analytics“ slapukais, galite apsilankyti adresu http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Slapukų rūšys
Slapukai yra seanso ir ilgalaikiai bei pirmosios arba trečiosios šalies slapukai. Toliau paaiškinsime, ką reiškia šie terminai, kad galėtumėte geriau suprasti, kas yra mūsų naudojami slapukai ir kokia jų paskirtis.

Seanso slapukai
Seanso slapukai leidžia Jus atpažinti per vieną apsilankymą mūsų svetainėje, kad visi puslapio pakeitimai ar parinktys būtų įsimenami keliaujant iš vieno puslapio į kitą. Šie slapukai leidžia greitai ir lengvai eiti per daugybę svetainės puslapių, kad kaskart apsilankius naujoje vietoje nereikėtų iš naujo apdoroti informacijos. Seanso slapukai yra laikini ir ištrinami vos tik užveriate naršyklę ar atsijungiate nuo svetainės.

Ilgalaikiai slapukai
Ilgalaikiai slapukai – tai tokie slapukai, kurie nustatytą laikotarpį išlieka Jūsų kompiuteryje pasibaigus naršymo seansui, todėl gali užfiksuoti tam tikras naudotojų parinktis arba veiksmus, kai svetainė aplankoma dar kartą.
Pirmosios šalies slapukai
Tai slapukai, kurie reikalingi, kad „zemtiekimas.lt’’ svetainė galėtų tinkamai funkcionuoti.

Trečiųjų šalių slapukai
Tai slapukai, kuriuos naudoja kitos organizacijos per mūsų svetainę. Mūsų „zemtiekimas.lt’’svetainėje naudojami „Google Analytics“ slapukai, skirti svetainės lankomumui analizuoti. „Google Analytics“ anonimiškai renka informaciją apie lankytojų skaičių, vietą, iš kurios buvo naudojamasi mūsų svetaine, ir kokios svetainės dalys buvo naršomos lankytojų. Šie slapukai yra sukurti sistemai „Google Analytics“. Plačiau apie „Google Analytics“ – http://www.google.com/analytics.
Bet kokia informacija, surinkta per slapukus, yra saugoma iki slapukų galiojimo pabaigos ir nėra naudojama kitais nei šioje Politikoje nurodytais tikslais.

Mūsų svetainėje yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad „zemtiekimas.lt’’ nėra atsakinga už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš „zemtiekimas.lt interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

Jūsų teisės
Jūs turite teisę susipažinti su savo duomenimis, kuriuos mes, gavę naudojant slapukus, tvarkome. Taip pat Jūs turite teisę reikalauti ištaisyti neišsamius, netikslius savo duomenis.

Technikos nuoma

Siūlome trumpalaikę ir ilgalaikę traktorių nuomą:

Paketas 1: vieno mėnesio, 200 moto valandų limitas
Paketas 2: trijų mėnesių, 500 moto valandų limitas
Paketas 3: šešių mėnesių, 800 moto valandų limitas
Pasibaigus nuomos terminui techniką galite grąžinti
arba ją įsigyti, palankiomis sąlygomis.

Konsultacija apie nuomojamą techniką – telefonu 8 618 87714 arba el.paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Praktika studentams

Studentai – būsimi specialistai ir lyderiai. Siūlome Jums įdomias praktikos užduotis ir neįkainojamą patirtį didelėje tarptautinėje įmonėje. Parodykite ką sugebate praktikos metu ir pasinaudokite galimybe jau po praktikos tapti mūsų darbuotojais!

Mūsų įmonėje galėsite įgyti vertingos darbo patirties, suprasti įmonės darbo principus bei verslo procesus.

 

Esame sėkmingai ir pelningai dirbanti bendrovė, atstovaujanti pasaulyje pripažintus gamintojus, siekianti sukurti kūrybingą ir novatorišką darbuotojų bendruomenę, plėtoti ilgalaikius ir nuoširdžius santykius su darbuotojais bei kartu siekti vieningų tikslų ir uždavinių įgyvendinimo.

Jeigu esate veržlus, iniciatyvus ir novatoriškas, visada esate laukiamas mūsų įmonėje, kurioje vertinamas atsakingas požiūris į darbą, o abipusė bendradarbiavimo nauda pasiekiama tik pasitikėjimu, supratimu ir parama.

Servisas

„Biržų žemtiekimo“ žemės ūkio technikos, miško ruošos darbų mašinų ir gyvulininkystės įrangos serviso tarnyba VISADA ŠALIA!

IMG 6422 zemt logo white

Gyvulininkystės servisas:

  • visoje Lietuvoje;
  • 365 dienas per metus, 7 dienas per savaitę, 24 valandas per parą;
  • serviso telefonas +370 616 50555;
  • konsultacija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • atvykimas per 4 val. po iškvietimo.

DSC 0062

Žemės ūkio technikos servisas:

  • visoje Lietuvoje;
  • 365 dienas per metus, 7 dienas per savaitę, 24 valandas per parą;
  • serviso telefonas +370 698 76047;
  • konsultacija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • atvykimas per 1 parą po iškvietimo.

Paslaugos

Transportuojame gabaritinius ir negabaritinius krovinius visoje Lietuvoje.

Smulkesnė informacija:
UAB „Biržų žemtiekimas“
tel. +370 450 31383
el.paštas: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nuomuojame žemės ūkio techniką:

DEUTZ FAHR AGROTRON 7250 TTV (Galia 190 KW / 255 AG) - 1 mval. - 60 eur + PVM
DEUTZ FAHR AGROTRON 265 (Galia 198 KW / 269 AG) - 1 mval. - 60 eur + PVM
DEUTZ FAHR AGROTRON 630 TTV (Galia 163 KW / 218 AG) - 1 mval. - 43 eur + PVM

Smulkesnė informacija:
 
tel. +370 698 76047
el.paštas: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

Atsisiųskite (brošiūros)

TRAKTORIAI:
JAVŲ KOMBAINAI:
DIRVOS DIRBIMO IR SĖJOS TECHNIKA:
AUGALINIŲ LIEKANŲ SMULKINTUVAI:
 MIŠKO ŪKIO TECHNIKA:
GYVULININKYSTĖS TECHNIKA IR PRODUKTAI:
KITA:

Finansavimas

PIRMAS MOKĖJIMAS 0 Eur.
Kreda2
 
 
Patrauklios mokėjimo sąlygos perkant žemės ūkio techniką:
Daugiau:
UniCredit 
Apie Unicredit pasiūlymus galite sužinoti čia

Pohjola

Išskirtinės UAB “OP Finance” finansavimo sąlygos visiems DEUTZ-FAHR traktoriams ir kombainams:

  • Siūlome greitus ir lanksčius finansavimo sprendimus
  • Mokėjimo grafiką pritaikysime Jūsų poreikiams
  • Rinkitės finansavimo būdą: Finansinis lizingas ar Paskola su ES parama

Daugiau informacijos tel. +370 698 26153 arba el. Paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

finansavimas medicinos bankas

Specialios kreditavimo sąlygos pasinaudojus UAB Medicinos banko pasiūlymu:

Medicinos banko pasiulymas

Dėl lizingavimo kreipkitės į Medicinos banko regioninius atstovus atstovais:

Banko atstovų kontaktai

swedbank

Pasinaudokite specialiu „Swedbank lizingas“ ir UAB „Biržų žemtiekimas“ pasiūlymu:

2018swedbank

Smulki technika lizingas: Pasiūlymo privalumas maža pradinė įmoka ir spec. marža iš ūkininkų akcijos. Sąlygos:

  • Avansas nuo 10 proc.
  • Palūkanos nuo 2.5 proc.+6 mėn. EURIBOR
  • Finansavimo laikotarpis iki 60 mėn.
  • Sutarties mokestis nuo 0.4 iki 1 proc., min. 160 EUR
  • Turto (technikos) kaina turėtų būti iki 22 900 EUR + PVM
  • Vienas klientas gali sudaryti tik vieną tokio tipo sutartį.

Kriterijai, kuriuos turėtų atitikti klientas (tame tarpe ūkininkai):

  • Darbuotojų skaičius įmonėje arba įmonių grupėje iki 9
  • Apyvarta iki 2 mln. EUR
  • Turto balansinė vertė iki 2 mln. EUR
  • Įmonė neturi pradelstų mokėjimų, kurie būtų fiksuojami CreditInfo
  • Klientas nerestruktūrizuojamas
  • Klientui nėra taikomos pinigų plovimo sankcijos.

Visa kita technika lizingas: Sąlygos ūkininkams:

  • Avansas naujai technikai nuo 15 proc.
  • Palūkanos nuo 2.5 proc.+6 mėn. EURIBOR
  • Finansavimo laikotarpis iki 60 mėn.
  • Sutarties mokestis nuo 0.4 iki 1 proc., min. 160 EUR
  • Naujų kombainų finansavimo laikotarpis iki 7 metų. Kartais galime pasiūlyti ir mažesnę kainodarą.
  • Avansas naudotai technikai nuo 20 proc.
  • Banko palūkanos naudotai technikai nuo 2.5 iki 3.5 proc.+6 mėn. EURIBOR

Paskolos su ES parama:Sąlygos:

  • Avansas naujai technikai nuo 5 proc.
  • Palūkanos nuo 2.5 proc.+6 mėn. EURIBOR
  • Finansavimo laikotarpis iki 60 mėn.
  • Sutarties mokestis nuo 0.4 iki 1 proc., min. 160 EUR

Daugiau informacijos apie EaSI programą pateikiama internete ib.swedbank.lt/business/finance/loansnewsmallbusiness/programmes?language=LIT

Paskambinkte UAB „Biržų žemtiekimas“ regiono vadybininkui (kontaktų sąrašas čia).

Apie UAB Biržų Žemtiekimas

Per šešis veiklos dešimtmečius „Biržų žemtiekimas“  neprarado polėkio augti, kelti naujus tikslus, diegti inovacijas. O pastarieji metai mūsų kompanijai buvo ypatingi. Ne tik dėl to, kad patrigubinome Lietuvoje pamėgtų „Deutz-Fahr“ traktorių pardavimo kiekį, o įmonės rezultatai trečdaliu viršijo šalies rinkos vidurkį. Didžiausias pastarųjų metų pokytis yra pranašumai, kuriuos suteikėme savo klientams:

ü  Pilnas asortimentas: nuo lauko iki fermos

Siekdami užtikrinti plačiausią augalininkystės, gyvulininkystės, miško pramonės ūkiams skirtų mašinų spektrą, „Biržų žemtiekimo“ produktų gamą papildėme dar trimis stipriais prekių ženklais: tai profesionalią žolinių pašarų ruošimo techniką tiekianti „Lely“, specializuota dirvos dirbimo agregatų gamintoja „Regent“ ir itin sėkmingas mini krautuvų gamintojas „Thaler“. Dabar mūsų atstovaujamų gamintojų sąraše – net 24 įmonės: pilna paletė mašinų ir technologijų, skirtų bet kokio dydžio ūkiui, bet kokios apimties darbams. Nuo lauko iki fermos – visur sieksime tapti pirmu Jūsų partneriu.

üModernios atstovybės

Jūsų patogumui  Kaune, netoli vakarinio aplinkkelio, greta 9-ojo Forto, jau pilnu pajėgumu dirba naujasis „Biržų žemtiekimo“ padalinys. Čia pat veiklą pradėjo gyvulininkystės įrangos bei reikmenų parduotuvė, žemės ūkio mašinų servisas bei atsarginių detalių sandėlis. Biržuose esantis atsarginių detalių skyrius pastaraisiais metais taip pat neatpažįstamai atsinaujino.

 üServisas, servisas, dar kartą servisas!

Kad pateisintų save, technika turi tarnauti Jums, o ne atvirkščiai. Dėl to didžiausią dėmesį skiriame būtent klientų aptarnavimo grandies stiprinimui: nuosekliai įgyvendiname serviso darbuotojų (jų gretos pastaraisiais metais padvigubėjo) kvalifikacijos kėlimo programą.  Mūsų įžadas Jums ir patiems sau - profesionali mašinų priežiūra, spartus atsarginių detalių tiekimas ir ypatingas dėmesys operatyvinėms priemonėms, kad per kuo trumpiausią laiką būtų pasiekti net atokiausi Lietuvos regionai, eliminuota prastovų tikimybė ir kiekvienam konkrečiam atvejui rastas aukščiausius mašinų priežiūros standartus atitinkantis sprendimas.

Gerbiamas Ūkininke, ačiū už pasitikėjimą ir partnerystę. Esame pasiruošę padaryti viską, kad, nepaisant svyruojančių žemės ūkio produktų supirkimo kainų ir neramių vėjų pieno bei miškininkystės sektoriuose, kiekvienoje situacijoje rastumėte sprendimą ir būtumėte priekyje. Jūsų sėkmė – mūsų sėkmė!

ASMENS DUOMENŲ TVARKYMAS

UAB "Biržų žemtiekimas" siekia savo klientus informuoti apie asmens duomenų tvarkymo taisykles, įsigaliosiančias nuo 2018 m. gegužės 25 d., nes mums rūpi Jūsų asmens duomenų apsauga ir privatumas.
Su UAB "Biržų žemtiekimas" asmens duomenų tvarkymo politika galite susipažinti čia.

MŪSŲ TIKSLAS, VIZIJA, VERTYBĖS

Kokybės politika 2018, spausti čia

Žemės ūkio technika

Ūkininkas – tai verslininkas, kuris dirba ne tik sau, tačiau žmonėms, kurie nori skaniai ir sočiai valgyti Lietuvoje užaugtiną maistą. Šiuolaikiniai ūkininkai dirba su profesionalia įranga ir tai jiems padeda pasiekti našiausią rezultatą investuojant mažiausias sumas. Pagalbininkas – žemės ūkio technika, kuri ne tik palengvina darbus, tačiau sutaupo daug laiko, o tuo pačiu ir pinigų. „Biržų Žemtiekimas“ – Jūsų paslaugoms, tad rinkitės kokybę, kurią išbandė ne tik Lietuvos arba Europos, tačiau ir viso pasaulio ūkininkai. Pripažinti gamintojai – tik pas mus.

„Biržų Žemtiekimas“ prekiauja šia žemės ūkio technika:

  • Traktoriai.
  • Specializuoti traktoriai.
  • Javų kombainai.
  • Žaliojo pašaro ruošimo mašinos, presai.
  • Dirvos dirbimo ir sėjos technika.
  • Purkštuvai.
  • Augalinių liekanų smulkintuvai.
  • Trąšų barstomosios.
  • Teleskopiniai krautuvai.
  • Šarnyriniai krautuvai.
  • Priekabos ir puspriekabės.
  • Technika gyvulininkystės ūkiams.
  • Ir kita žemės ūkio technika.

Siūlome inovatorišką žemės ūkio techniką, kuri atitinka labai skirtingų žmonių poreikius. Nuo pagrindinių technikos priemonių, kurios garantuoja, kad kiekvienas darbas virs malonumu, iki pačių įvairiausių priedų, kurie užtikrins, kad Jums pavyks sutaupyti daug laiko ir kokybiškai atlikti bet kokius darbus. Kiekvienas su žemės ūkiu dirbantis asmuo siekia efektyvumo, kuris reikalautų kuo mažesnių sąnaudų ir „Biržų Žemtiekimas“ gali padėti tai pasiekti. Jeigu nerandate konkrečios produkcijos – siūlome susisiekti individualiai. Suteiksime išsamias konsultacijas, kurios labai supaprastins paieškas ir gavus atsakymus į klausimus padės rasti tokią įrangą, kuri geriausiai atitinka Jūsų poreikius.

„Biržų Žemtiekimas“ prekiauja  pripažintais gamintojais, kurių vardas dažnai minimas kaip kokybės sinonimas. Didžioji dalis mūsų produkcijos - Deutz-Fahr gamintojo, kurio oficialus atstovas  Lietuvoje esame. Taip pat prekiaujame visoje Europoje puikiai žinoma Antonio Carraro produkcija, kuri dažnai pavadinama vienu inovatyviausiu sprendimu, kuris gali perkelti žemės ūkį į visai kitą lygį ir suteikti profesionalumo, kurio nusipelnė ne tik dideli, tačiau ir maži ūkiai. Plačiau siūlome įvertinti ir kitų gamintojų: „Regent“, „Vogel & Noot“, „Splendimo“, „Mengele“, „Lotus“ ir daugelio kitų su žemės ūkiu dirbančiu gamintojų produkciją. Svarbiausia, kad puiki kokybė nebūtinai turi   būti brangi ir įsigyti tai, ko Jums reikia, siūlo „Biržų Žemtiekimas“, kurio galimybės atviros kaip niekada!

Siūlome ne tik naują techniką, kuri turi ilgametę garantiją ir tai paskatina pasinaudoti patikima kokybe, tačiau ir naudotą įrangą, kuri kainuoja mažiau, tačiau yra lygiai tokia pat kokybiška ir atitinkanti geriausius standartus. Kiekviena technika, tiek naudota, tiek nauja - labai detaliai pertikrinamos, peržiūrimas jų funkcionalumas taip garantuojant, kad klientas gaus geriausią kokybę nepriklausomai nuo to, kokios technikos jam reikia ir nuo to, ar ji jau buvo naudota, ar yra visiškai nauja. Vertiname savo reputaciją, tad dirbame savo klientams maksimaliai profesionaliai. Galiausiai, toje pačioje prekybos vietoje – siūlomos papildomos dalys, kurios leis sugedusią techniką prikelti naujam gyvenimui. Mes puikiai suprantame, kad darbymečio metu ūkininkai neturi laiko ir visa save atiduoda darbams. Po ranka turime dažniausiai reikalingas dalis ir teikime serviso paslaugas, kad iškilus problemoms jos būtų išsprendžiamos efektyviai ir profesionaliai.

MŪSŲ PARTNERIAI

  • 001_logset
  • 003_mazzotti
  • 004_sfoggia
  • 006_menke
  • 008_zaslaw
  • 010_bredal
  • 011_meprozet
  • 013_walterscheid
  • 014_linamar
  • 015_dieci
  • 016_stoll
  • 017_sct_lubricants
  • 019_deutz_fahr
  • 020_same
  • 021_boman
  • 022_carraro
  • 023_becchio_mandrile
  • 025_agronic
  • Hardis
  • Junkkari
  • Kuhn
  • SIP
  • brochard
  • gea
  • mzuris
  • peeconas
  • regent
  • thaler


Biržų žemtiekimas, UAB © 2018

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.